Briose cu Telemea si Iaurt
Tipul Retetei: Aperitiv
Timp de Pregatire: 
Timp de Gatit: 
Timp Total de Preparare: 
Numar Portii: 12
 
Briose aperitiv (sau pentru micul dejun) cu telemea si iaurt. Gata in 40 de minute!
Ingrediente
  • 280 g iaurt Cedra
  • 4 oua
  • ½ lingurita sare
  • 100 ml ulei
  • 150 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 150 g branza telemea
Instructiuni
  1. Se amesteca bine ouale, apoi se adauga iaurtul si uleiul.
  2. Se omogenizeaza bine amestecul, se presara sarea si se incorporeaza faina cernuta si praful de copt.
  3. Toate ingredientele se amesteca bine.
  4. Branza telemea se taie in cubulete mici si se adauga in aluat.
  5. Se toarna aluatul in forme si se baga in cuptorul gata incins (pentru coacere se folosesc forme de briose din silicon, deoarece cantitatea de ulei din reteta este destul de mica).
  6. Briosele se vor coace in 25 de minute. Atunci cand sunt bine rumenite se scot din cuptor, se lasa la racit si pot fi servite in combinatiile amintite mai sus sau in orice alta combinatie va place.
Recipe by Briose de Acasa at http://www.briosedeacasa.ro/briose-telemea-iaurt/